Blog

Izleti
shadow

Izleti

Program izleta iz Poreča iznimno je bogat i raznovrstan, kako morem, tako i unutrašnjost Istre. Primjerice, malim brodom plovi se do Limskog kanala, Rovinja, Nacionalnog parka Brijuni, a organiziraju se i brodski, ribarski i ”piratski” piknici. Hidrogliseri i brzi brodovi voze izletnike do Venecije, Trsta i Pule. Izleti se organiziraju i u poznatu prirodnu atrakciju Nacionalni park Plitvička jezera .
Neizostavni su izleti u istarske gradove i gradiće u unutrašnjosti, u Motovun, Hum, Grožnjan, Oprtalj, Momjan, Vižinadu, Višnjan, Beram, Sv. Lovreč, Pazin, Savičentu, Barban… Svaki će vas gradić očarati na svoj način. Možete se i rashladiti izletom u uređenu krašku jamu Baredine kraj Nove Vasi.
Istraživati možete i osebujna istarska vina uputite li se nekom od vinskih cesta Istre. Bilo kojim putem krenete na vaša kratka putovanja, pogled će vam zastati na brojnim maslinicima. Upravo vas oni vode cestama maslinova ulja na kojima možete kušati raznovrsna maslinova ulja, to tekuće zlato koje predstavlja pravo bogatstvo zdravlja.