Blog

Aktivnosti na kopnu
shadow

Aktivnosti na kopnu

Poreč i njegova okolica čvrsto su povezani sa aktivnim odmorom, sportom i rekreacijom prilagođenom svim uzrastima. Porečka klima pogoduje sportskim aktivnostima na otvorenom gotovo čitavu godinu, a na raspolaganju su vam fitnes dvorane, wellness, saune, teretane i zatvoreni bazeni.

Za one romantičnije blaga mediteranska klima idealna je za biciklizam i pješačenje, neki će se odvažiti i na jahanje, a oni koji su najsigurniji s nogama čvrsto na zemlji teško će odoljeti zovu atraktivnih staza za šetnju i penjanje.

Za vrijeme svog ljetnog odmora možete u nekoj od različitih sportskih škola, otkriti svoje skrivene talente ili vratiti se u tjelesnu formu i to na igralištima na kojima su igrali neki od slavnih svjetskih sportaša.

Uređeno dvadesetak sportsko-rekreacijskih centara. Brojna su igrališta za tenis, košarku, odbojku na pijesku, mali nogomet, boćanje, golf i mini golf.

Poreč se može pohvaliti i s nekoliko travnatih nogometnih igrališta, četiri polivalentne sportske dvorane te dvoranom za boćanje i squash. Na raspolaganju su i stolovi za stolni tenis na otvorenom, streljane zračnom puškom i lukom i strijelom, pikado, biljar, šah i kuglana, a iznajmljuju se i bicikli i skuteri kojima možete krenuti u nove pustolovine.

Zabava za cijelu obitelj osigurana je na uzbudljivim karting stazama.